De reis kan doorgaan - Reisverslag uit Veldhoven, Nederland van voetstappeninhetheiligeland2014 - WaarBenJij.nu De reis kan doorgaan - Reisverslag uit Veldhoven, Nederland van voetstappeninhetheiligeland2014 - WaarBenJij.nu

De reis kan doorgaan

Blijf op de hoogte en volg

20 December 2013 | Nederland, Veldhoven

Ja we hebben bericht gehad dat er genoeg aanmeldingen zijn voor de parochiereis naar Israël.
Inmiddels een mail van Myriam ontvangen met datums wanneer we onze eerste voorbereidingsavond willen houden.
Deze eerste avond staat vooral in het teken van kennis maken met elkaar en het bespreken van het verloop van de reis. De agenda voor deze avond is als volgt:
1. eerste kennismaking
2. aard en opzet van de reis
3. onderlinge afspraken en praktische zaken
4. nader ingaan op het reisprogramma
5. achtergronden vanuit de Bijbel
6. wat nog ter tafel komt
7. ….. informele afsluiting
Op iedere “contactavond” is er gelegenheid om nader kennis te maken met het land Israël en met de Bijbel – in gesprek en in boeken, brochures, folders, muziek – en natuurlijk ook met elkaar.

Wanneer mensen samen op reis gaan is het goed om elkaar wat beter te leren kennen en om een idee te krijgen van wat er – zowel onderweg als van tevoren – staat te gebeuren.

In de voorbereidingsavonden gaan we elkaar beter leren kennen en gaan we samen op weg om naar het heilige land te gaan.

• 20 December 2013 - 17:04

Ellen Waarma :

Wij reizen weer met jullie mee! Een goede voorbereiding toegewenst. Henk en Ellen

• 20 December 2013 - 19:26

Myriam:

dat is al snel, Marieke! leuk, zo kunnen we ons alvast nog beter gaan voorbereiden!! shalom! Myriam

• 20 December 2013 - 19:30

Rianne:

zo zijn we er mee bezig Myriam.
    Marieke, ik zie de foto van de Klaagmuur niet, klopt dat?

• 20 December 2013 - 19:31

Rianne:

als ik beter kijk zie ik het wel, sorry Marieke.

• 20 December 2013 - 23:35

Dimphie:

Wij gaan jullie volgen op deze onvergetelijke reis

• 22 December 2013 - 12:54

Tony Lenatti:

Goed gedaan Marieke, inderdaad lekker snel. Ook ik ga jullie weer helemaal, ook ik reis met jullie mee.
    Veel plezier bij de voorbereidingen. Tony

• 23 December 2013 - 18:15

Tony Lenatti:

Ik bedoel natuurlijk, ook ik ga jullie weer helemaal volgen. Oeps slip off the knop. Gr. Tony